MENU (X)

All Of The Girls - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

All of the Girls You Loved Before | When you think of all the late nights
Late fights over the phone
Wake up in the mornin'
With someone, but feeling alone

by Sanderlei Silveira - 17/03/2023

#sanderlei #eurovision #2023 #lyrics #TikTok


All Of The Girls - Taylor Swift 「Tekst」

All of the Girls You Loved Before | When you think of all the late nights
Late fights over the phone
Wake up in the mornin'
With someone, but feeling alone

[Pre-Chorus]
A heart is drawn 'round your name
In someone's handwriting, not mine
We're sneakin' out into town
Holdin' hands, just killing time
Your past and mine are parallel lines
Stars all aligned, they intertwined
And taught you the way you call me "baby"


Treat me like a lady, all that I can say is

[Chorus]
All of the girls you've loved before (Ooh)
Made you the one I've fallen for
Every dead-end street led you straight to me
Now, you're all I need, I'm so thankful for
All of the girls you've loved before
And I love you more

[Verse 2]
When I think of all the makeup
Fake love out on the town (Ooh)
Cryin' in the bathroom for some dude


Whose name I cannot remember now

[Pre-Chorus]
Secret jokes all alone
No one's home, sixteen and wild (Ooh)
We're breakin' up, makin' up
Leave without saying goodbye (Ooh)
Just know that it's everything that made me
Now, I call you "baby," that's why you're so amazing

[Chorus]
All of the girls you've loved before (Ooh)
Made you the one I've fallen for
Every dead-end street led you straight to me


Now, you're all I need, I'm so thankful for
All of the girls you've loved before
And I love you more

[Bridge]
Your mother brought you up loyal and kind
Teenage love taught you there's good in goodbye
Every woman that you knew brought you here
I wanna teach you how forever feels like

[Chorus]
The girls you've loved before (Ooh)
Made you the one I've fallen for
Every dead-end street (Every dead-end street) led you straight to me (Straight to me)


Now, you're all I need (All I need), I'm so thankful for
All of the girls you've loved before
I love you more


All Of The Girls - Taylor Swift 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Kur mendoni për të gjitha netët e vona
Luftimet e vona përmes telefonit
Zgjohu në mëngjes
Me dikë, por duke u ndjerë vetëm

[Para-korja]
Një zemër është tërhequr 'rrumbullakos emrin tënd
Në shkrimin e dikujt, jo të miat
Ne jemi duke dalë në qytet
Mbaj duart, thjesht duke vrarë kohën


E kaluara dhe e imja juaj janë linja paralele
Yjet të gjithë të lidhur, ata ndërthuren
Dhe të mësoi ashtu si më quan "fëmijë"
Më trajto si një zonjë, gjithçka që mund të them është

[Korja]
Të gjitha vajzat që keni dashur më parë (ooh)
Ju bëri atë për të cilin kam rënë
Çdo rrugë e ngordhur ju çoi drejt meje
Tani, ju jeni gjithçka që kam nevojë, unë jam shumë mirënjohës për të
Të gjitha vajzat që keni dashur më parë
Dhe te dua me shume

[Vargu 2]


Kur mendoj për gjithë përbërjen
Dashuri e rreme në qytet (ooh)
Qaj 'në banjë për ca tip
Emrin e kujt nuk mund ta mbaj mend tani

[Para-korja]
Shaka të fshehta vetëm
Askush nuk është shtëpia, gjashtëmbëdhjetë vjeç dhe e egër (ooh)
Ne jemi duke u thyer ', makin' up
Lini pa thënë lamtumirë (ooh)
Thjesht e di që është gjithçka që më bëri
Tani, unë ju quaj "fëmijë", kjo është arsyeja pse ju jeni kaq e mahnitshme

[Korja]


Të gjitha vajzat që keni dashur më parë (ooh)
Ju bëri atë për të cilin kam rënë
Çdo rrugë e ngordhur ju çoi drejt meje
Tani, ju jeni gjithçka që kam nevojë, unë jam shumë mirënjohës për të
Të gjitha vajzat që keni dashur më parë
Dhe te dua me shume

[Urë]
Nëna juaj ju solli besnike dhe të sjellshme
Dashuria adoleshente ju mësoi se ka mirë në lamtumirë
Çdo grua që ju njihte të sjellë këtu
Unë dua të të mësoj si ndihet përgjithmonë

[Korja]


Vajzat që keni dashur më parë (ooh)
Ju bëri atë për të cilin kam rënë
Çdo rrugë e ngordhur (çdo rrugë e ngordhur) ju çoi drejt meje (drejt me mua)
Tani, ju jeni gjithçka që më nevojitet (gjithçka që më duhet), jam shumë mirënjohës për të
Të gjitha vajzat që keni dashur më parë
te dua me shume